Thecla Berghuis Tekstredactie

Bureauredacteuren / Uitgevers / Literair Agenten

Redigeren, persklaar maken, corrigeren: al uw teksten zijn bij mij in vakkundige handen. Mijn ervaring als inkoper en boekverkoper gebruik ik graag voor het schrijven van teksten voor de prospectus en het maken van aansprekende flapteksten.
Het lezen van manuscripten en het opstellen van leesrapporten doe ik voor Nederlands-, Engels- en Duitstalige non-fictie.

Uitgeven in eigen beheer

Voor projecten in eigen beheer doe ik de redactie van het manuscript en kan ik helpen met de praktische organisatie rondom het project zoals het aanvragen van een isbnummer, het zoeken naar een geschikte vormgever en drukker. Ik adviseer en denk graag mee over verkoopmogelijkheden.

Bedrijven en Instellingen

Daar zit u met al die informatie over uw bedrijf. De cijfers kloppen en u weet ook waarom, maar het moet gepubliceerd worden en u bent beter in cijfers dan in woorden. U wilt een prettig leesbare nota, een toegankelijk artikel, een persbericht of een wervende tekst voor uw product of dienst. Stuur een mail of bel dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.